Yoga Vara - Yin Yoga och Mindfulness i Umeå. Tel. 076-145 00 29.

För företag

Yin yoga och mindfulness för företag

En värdefull investering för friska och välmående medarbetare

Fler och fler inser vikten av att utveckla sin närvaro och medvetenhet, även på arbetsplatsen. Forskning visar att yoga och mindfulness har en stor potential att öka välmåendet, samarbetet, arbetsglädjen och produktiviteten hos chefer och medarbetare. Man lär sig att hitta ett inre lugn som gör att man bättre kan hantera och minska stress, fatta bättre beslut, samt minska oro, sömnproblem och irritation.

I Dagens Industri skriver man om den nya tidens vardagsmotion som vardagsmeditation; om hur stora och framgångsrika företag fört in meditation på arbetstid.

Andas djupt – bli framgångsrik
Länk till artikeln

Läs mer om den senaste forskningen här.

Tjänster

Yoga Vara erbjuder skräddarsydda tjänster för personalgrupper, stora som små. Våra tjänster passar både som en avkopplande och energigivande engångsaktivitet eller som återkommande träffar. Via mejl eller telefon kommer vi fram till ett bra upplägg som passar just era önskemål.

Kontakt

Välkommen att kontakta mig för prisuppgifter och offert.
Tel. 076-145 00 29

SAGT OM FÖRETAGSYOGA

Vår personalgrupp hade förmånen att kunna tillbringa en kväll med Yoga Vara och Natalie. Alla är supernöjda och vi ser fram emot en fortsättning där vi kan tillbringa en kväll i månaden med Yin Yogan.

Vi har ett väldigt stressigt och hektiskt arbete så detta med Yin Yoga är precis vad vi behöver. Natalie för yogan till en helt fantastisk dimension i kombination med mindfulness och ser verkligen till att alla deltagare ska få en njutbar och härlig stund.

Det blir en underbar kväll och du kan sen somna gott på kvällen med ett leende på läpparna. Jag rekommenderar det verkligen för andra arbetsgrupper. Vi kommer definitivt att fortsätta, både enskilt och i grupp.

~ Erling med personal, Kahls The & Kaffehandel NUS

 

SAGT OM FÖRETAGSYOGA

Tack så mycket för vår fantastiska eftermiddag hos dig med vår grupp från Umeå Energi.

Detta yogapass gav oss mersmak! Flera av oss vill fortsätta med denna form av yoga då den var mycket behaglig och energirik.

Du, Natalie, verkar vara en fantastisk yogalärare, väldigt genuin och kunnig.

Upplevelsen var skön, lugn och kravlös. Vi mådde väldigt bra efteråt.

~ Emma, Katarina, Anette, Pierre, Mattias och Marghita, Umeå Energi

 

UPPDRAGSGIVARE