Yoga Vara - Yin Yoga och Mindfulness i Umeå. Tel. 076-145 00 29.

Personlig träning

Individanpassad yoga och mindfulness

en värdefull investering i dig själv och din hälsa

Allt passar inte alla. Vi är alla unika individer med olika kroppar, olika sätt att tänka och olika historier som vi bär med oss. Allt vi går igenom skapar mönster både mentalt och fysiskt, och för att yoga och mindfulness ska hjälpa just DIG är det viktigt att utgå från dig och dina unika förutsättningar.

Det finns många bra och effektiva verktyg inom yoga och mindfulness som kan hjälpa dig till en mer balanserad kropp och ett mer harmoniskt sinne. Oftast handlar det om att hitta nya vägar till djupare avslappning och ökad medvetenhet och närvaro.

Med personlig träning i yoga och mindfulness ger jag dig individanpassad guidning och vägledning, utifrån dig och den plats där du befinner dig. Ett bra tips för att komma igång är att börja med startpaketet.

Priser

60 min
Första tillfället 950 kr (inkl personligt program)
Uppföljning/fortsättning 800 kr per gång
Klippkort 5 x 60 min: 3600 kr (10% rabatt)

90 min
Första tillfället 1150 kr (inkl personligt program)
Uppföljning/fortsättning 950 kr per gång
Klippkort 5 x 90 min: 4275 kr (10% rabatt)

Startpaketet

På förhand går vi igenom dina förutsättningar och önskemål under en telefonkonsultation. Utifrån vårt samtal sätter jag ihop ett personligt program med anpassad yoga, andningsövningar och meditation. Under en 90 min session får du en full genomgång samtidigt som du guidas genom serien. Efter vår träff får du ditt personliga program mejlat till dig, med tydliga instruktioner och bilder på alla övningar. Efter ca 4 veckors hemmaträning träffas vi för en 60 min uppföljning där vi utvärderar ditt program och gör eventuella justeringar.

Kostnad: 1950 kr

Vad som ingår i Startpaketet:

15 min Telefonkonsultation
90 min Session med genomgång
Personligt program som pdf
60 min Uppföljningssession


 

SAGT OM PERSONLIG TRÄNING

Det här är riktigt bra för mig. Hjälper mig att komma ned i varv och slappna av i huvudet och tankarna. Efter ett pass känns det som att man varit hos naprapaten, man är helt mör i kroppen – men på ett skönt sätt! ~ Andreas

Mottagning

För personlig träning tar jag emot dig på min mottagning: Slöjdgatan 4, väst på stan i Umeå.

Du behöver inte ta med dig någonting, men till sessionen passar det bra med bekväma kläder som du lätt kan röra och sträcka ut dig i.

Du yogar på en mjuk och skön ullmatta i naturmaterial, med stöd av värmande yllefilt som är ekologisk, återvunnen och hållbar. Till den avslutande avslappningen vilar du med en handgjord och lavendeldoftande ögonkudde i ekologisk hampa.

Varmt välkommen!
Natalie

Tidsbokning

Om mig

Min meritlista

Kontakta mig gärna om du har frågor.